Φθινοπωρινό 5ήμερο εργαστήρι Σπαγειρικής Δραματοθεραπείας 2017

 

 

 Κλειστή δραματοθεραπευτική ομάδα προσωπικής ανάπτυξης  

Η ομάδα ανοίγει και δέχεται νέα μέλη που θα επιθυμούσαν να εργαστούν σε μια σταθερή βάση για την χρονιά από Σεπτέμβριο 2017 μέχρι Ιούνιο 2018. Οι πρώτες δυο συναντήσεις θα είναι ανοικτές, που σημαίνει ότι κάποια μπορεί να συμμετάσχει σε αυτές χωρίς να δεσμευτεί για όλη τη χρονιά. Η ομάδα αυτή αποτελείται  από ενήλικες άντρες και γυναίκες που ενδιαφέρονται να κάνουν το εσωτερικό Ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης, να βελτιώσουν τη ζωή και τις σχέσεις τους και να δώσουν απαντήσεις σε ουσιαστικά υπαρξιακά τους ερωτήματα. Στη διαδικασία της ομάδας "συναντούν" κι επεξεργάζονται τους φόβους τους, τα όνειρα και τη δημιουργικότητα τους. Η ομάδα συναντιέται δυο φορές τον μήνα, περίπου κάθε δεύτερη Πέμπτη βράδυ για 4 ώρες.

Οι δυο πρώτες συναντήσεις θα είναι 14 Σεπτεμβρίου και 28 Σεπτεμβρίου 2017. Βασικός θεματολογικός άξονας για την χρονιά θα είναι:

"το εσωτερικό Ταξίδι"

Χώρος διεξαγωγής της ομάδας: Δανιόλου 56 (Χαριλάου)- Θεσ/νίκη

Ώρες εργασίας ομάδας: 18.00-22.00

Εμψυχωτής της ομάδας είναι ο Ντέμης Κυριάκου από τον οποίο μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 2310-909158, 6937473278 ή Ε-mail: demys@otenet.gr

κλείστε αυτό το παράθυρο και θα επιστρέψετε στη προηγούμενη σελίδα!